10 de març de 2022

Madrid acull la presentació d’Alliance 4 MICE.

Bilateral - Alliance For Mice

El dimecres 9 de març va tenir lloc a Madrid la presentació oficial d’Alliance for Mice: A4M, una aliança per enfortir el sector d’esdeveniments i reunions.

A l’esdeveniment es van recalcar els principals objectius: L’intercanvi de coneixement, la creació de sinergies entre els seus membres, la professionalització del sector i la difusió de la importància d’aquesta activitat tant en els àmbits econòmics com d’ocupació així com en la generació de retorns a les empreses que la impulsen. El seu portaveu Iñaki Collado, ho ha remarcat i ha erigit A4M en “la veu del MICE a Espanya per tal de treballar amb les administracions públiques, posicionar el MICE i impulsar la professionalització del sector“.

Més de 40 convidats han assistit a la presentació, associacions del sector, institucions oficials, premsa especialitzada, convention bureaus així com membres de les associacions que l’han impulsat: EMA, I+M+, MPI Iberian Chapter i SpainDMCs (les quatre associacions són líders al sector de les reunions, incentius, congressos i esdeveniments corporatius d’Espanya).

A4M té una estructura transversal en què estan representades les 4 presidències i un portaveu. Manifesten que, per créixer i aportar valor, els partners i els clients han d’anar plegats per assegurar l’èxit de totes les seves iniciatives.

María Gómez, Presidenta d’EMA, va iniciar la seva intervenció remarcant la importància d’actuar de forma estreta partners i clients, sent la clau segons ella, per “assegurar la viabilitat del sector en aquesta època de canvis ràpids i incertesa“.

María Rey, Presidenta electa de MPI, va donar èmfasi a “la importància de la formació i professionalització del sector“. Un tema bàsic per unificar criteris i va instar tothom a treballar en aquest sentit.

Iñaki Collado, President d’I´M+ i portaveu, va basar la seva intervenció a “instar el sector a clarificar futurs models de negoci on tots els canvis que s’estan produint siguin “digerits” de forma ràpida, tant partners com clients“.

Fay Taylor, Presidenta de SpainDMC va pivotar la seva presentació a la “internacionalització” així com a la defensa a la “millora de la comunicació entre tots els actors” per aconseguir que el MICE sigui tingut en compte.

L’acte va finalitzar amb un petit còctel on tots els assistents van mostrar “les ganes que canviï la percepció al nostre sector de cara a les institucions” i van animar A4M a continuar remant en aquesta direcció.

El portaveu, Iñaki Collado, va aprofitar l’esdeveniment per agrair a l’Hotel Intercontinental acollir l’acte, així com els Cellers Ferrer Miranda i el fotògraf Jesús Antón, el seu suport en aquest esdeveniment.